#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το μυαλό μόνο στη Σάλκε

Καμία σχέση με την περσινή σεζόν δεν έχει η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού για την πρεμιέρα του Champions League.


Πέρσι οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν την Μαρσέιγ χωρίς να έχουν κάποιο επίσημο ματς στα πόδια τους, λόγω των ομάδων «Α» και «Β», και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ηττηθούν με σκορ 0-1 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Φέτος είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα για τους «ερυθρόλευκους», αφού έχουν δώσει τρία παιχνίδια και μετρούν ισάριθμες νίκες από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά επτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό και μπαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Εν όψει της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε με ικανοποίηση να επιστρέψει ο Γιάννης Μανιάτης από τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι της Εθνικής με τη Λιθουανία.

Πλέον ο διεθνής χαφ είναι απόλυτα έτοιμος και θα προσφέρει στις υπηρεσίες του στον Πορτογάλο τεχνικό. Όλα δείχνουν ότι ο Μανιάτης θα πάρει τη θέση του Γκρέκο στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, δεδομένες θεωρούνται οι επιστροφές του Τοροσίδη και του Κοντρέρας στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Ο πρώτος έμεινε στον πάγκο στο ματς με τον ΠΑΣ για προληπτικούς λόγους, ενώ ο δεύτερος προτιμήθηκε να μην ταξιδέψει στα Γιάννενα για να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με τους Γερμανούς. Αυτές είναι οι σίγουρες αλλαγές του Ζαρντίμ για το αυριανό ματς, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμη μία στην άμυνα.

Αυτή αφορά τον Σιόβα, τη θέση του οποίου θα πάρει ένας εκ των Παπάζογλου ή Μανωλά. Ο 24χρονος στόπερ δεν έδειχνε σε καλή ψυχολογική κατάσταση στη χθεσινή προπόνηση και ήταν φανερά επηρεασμένος από το λάθος που έκανε στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν φαίνεται ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου