#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνοπλος στο Μάριμπορ

Χωρίς καμία απώλεια και κανένα απρόοπτο συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.


Ο Πορτογάλος προπονητής θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του φέτος όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ματς με την Μάριμπορ (Πέμπτη 22/9, 22:05).

Το 4-2-3-1 δοκίμασε και πάλι ο τεχνικός των «πράσινων» στην προπόνηση της Δευτέρας, αλλά με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι.

Ο Καρνέζης θα κρατήσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια αφού είναι σταθερότατος. Στην άμυνα, φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος (από δεξιά προς αριστερά), αφού οι δύο στόπερ είναι απολύτως καλά. Με τον Πίντο να διεκδικεί την θέση από τον Βενεζουελάνο, αλλά να παραμένει αουτσάιντερ.

Στο κέντρο, επανέρχεται σίγουρα ο Κατσουράνης, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Βιτόλο, ο οποίος παίζει ακατάπαυστα. Ο Ισπανός είναι σκληρό καρύδι αλλά υπάρχει και ο Σο που έρχεται με… φόρα και διάθεση όπως επίσης και ο Μαρίνος που παίζει όπου του ζητηθεί και έχει καλά τρεξίματα.

Μπροστά τους, οι Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι θα είναι πιθανότατα η τριάδα, αφήνοντας έξω τον Χριστοδουλόπουλο. Ο Μακεδόνας διεκδικεί την θέση του Ζέκα, αλλά ο Πορτογάλος αν και είναι ντεφορμέ είναι καλύτερος τακτικά. Ο Μαυρίας που είναι ανεβασμένος είναι στο μυαλό του Φερέιρα αλλά μάλλον θα προτιμηθούν πιο έμπειρα πόδια. Στην κορυφή, τέλος, ο Φορναρόλι θα κρατήσει την θέση του.

Στην προπόνηση της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν εκτελώντας ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λαγός και Φουρλάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου