#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Ιμπαγάσα: «Για την καλύτερη ευρωπαϊκή μας χρονιά»

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θέτει στόχο μόνο την πρόκριση από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό αλλά έχει μεγαλύτερες… βλέψεις. «Προσπαθούμε όλοι για να έχουμε την καλύτερη παρουσία μας στην Ευρώπη», τόνισε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της UEFA.


Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. «Έχει ξεκάθαρες απόψεις. Είναι ένας νέος προπονητής και θέλει όλα να γίνονται στην εντέλεια», ανέφερε.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα στην ιστοσελίδα της UEFA

-για την διοργάνωση:
«Είναι η καλύτερη διοργάνωση. Είναι κάτι το προφανές όπως και το πώς παίζουν σε αυτήν οι καλύτερες ομάδες και οι καλύτεροι παίκτες. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας υποστηρίζουν θερμά στα παιχνίδια στην έδρα μας. Οι οπαδοί μας έχουν μεγάλες απαιτήσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Όταν έρθει η ώρα των αγώνων πρέπει να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι και να προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μπορεί να είναι δύσκολό όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο να συμβεί».

-για τις διαφορές με την περσινή σεζόν και τον Ζαρντίμ
«Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά η αποχώρηση του Βαλβέρδε. Όμως έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά με τον νέο μας προπονητή. Έχουν υπογράψει με την ομάδα νέοι παίκτες και όλοι προσπαθούμε να αφομοιώσουμε τον τρόπο που θέλει να παίζουμε. Έχει ξεκάθαρες απόψεις. Είναι ένας νέος προπονητής που θέλει όλα να γίνονται στην εντέλεια και εμείς δουλεύουμε πολύ καλά μαζί του»

-για τον όμιλο
«Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε επιτυχίες στα εντός έδρας παιχνίδι. Πολύ σημαντικό θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τη Σάλκε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέρουμε όλοι οι παίκτες. χουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολες ομάδες αλλά θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά. Είναι ένας ενδιαφέρον όμιλος.
Οι οπαδοί μας θα μας υποστηρίξουν. Και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι. Είναι εξίσου σημαντικό να έχουμε μια δόση τύχης για να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

-για τους στόχους του:
«Περιμένω πως και πώς να παίξω. Δουλεύω σκληρά για να είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για να κάνω ένα καλό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να είναι ο τελευταίος χρόνος της καριέρας μου και θέλω να τα πάμε καλά. Θα προσπαθήσουμε όλοι για να έχουμε την καλύτερη παρουσία μας στην Ευρώπη. Με πρώτο στόχο να περάσουμε τη φάση των ομίλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου