#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Θερμό» επεισόδιο Μπουμ-Λάζαρου

Επεισόδιο με… μαλλιοτράβηγμα υπήρχε ανάμεσα σε Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην προπόνηση της Παρασκευής.
Το περιστατικό έμεινε κρυφό, προφανώς για να μη διαταραχτεί περαιτέρω το κλίμα εν όψει Πανθρακικού, αλλά ήρθε στην επιφάνεια, έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Ο Γάλλος στόπερ αρχικά έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Ζέκα. Στη συνέχεια ο Χριστοδουλόπουλος έκλεψε την μπάλα και έδωσε πάσα σε έναν συμπαίκτη του κι όχι στον «Μπουμ» που εκνευρίστηκε.

«Άσε μου την μπάλα, αφού έχω μέτωπο την εστία», είπε στον Χριστοδουλόπουλο. «Τι λες; Πάσα έδωσα. Άσε με να παίξω», απάντησε ο διεθνής μεσοεπιθετικός. «Την άλλη φορά, που θα αντιμιλήσεις θα σε κλοτσήσω, όπως τον Ζέκα, αλλά θα το κάνω με σκοπό», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Μπουμσόνγκ. «Τι είναι αυτά που λες, ρε;», τόνισε ο Έλληνας άσος. Ο «Μπουμ» έπιασε τον Χριστοδουλόπουλο από τα μαλλιά (!) και του είπε «δεν θα μιλάς!», ενώ εκείνος του είπε: «Σταμάτα, ρε, και φύγε από δω». Κάπου εκεί, με την παρέμβαση των συμπαικτών τους, τα πνεύματα ηρέμησαν και από την ομάδα έλεγαν πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου