#slide-panel{background-color:#000;border-bottom:2px solid #838383;display:none;height:80px;margin:auto;padding-top:20px} .slide{width:950px;margin:auto} .btn-slide:link,.btn-slide:visited{color:#fff;float:right;display:block;font-size:14px;text-transform:uppercase;font-weight:bold;height:28px;padding:3px 0 3px 0;line-height:28px;text-align:center;text-decoration:none;width:80px;font-family:Arial;background:#000;margin-top:-2px} .loginform{width:950px;margin:0 auto;color:#999;font-family:Arial,Helvetica,sans-serif} .formdetails{color:#FFF;font-size:12px;padding:5px} .formdetails input{border:none;padding:2px 5px;background-color:#EFEFEF} .loginregister{color:#999;padding:5px} .loginregister a:link,.loginregister a:visited{color:#90fff6;font-size:12px} .loginregister a:hover{color:#fff} .loginform h2{padding:10px 10px 10px 0;font-size:18px;font-weight:normal;text-transform:uppercase} .loginform ul li{display:inline} .loginform ul li a:link,.loginform ul li a:visited{color:#FFF;font-size:12px;text-decoration:underline} input#signIn{color:#fff;background:url(https://lh4.googleusercontent.com/_U0QaeycS3vw/TZHtnbhNayI/AAAAAAAAAcY/o9eDhACl16M/btn_login.png) no-repeat;width:94px;height:25px;cursor:pointer;padding-bottom:5px} input#Email,input#Passwd{background:#414141;color:#fff} input:focus#Email,input:focus#Passwd{background:#545454}
Login

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

«Θέμα χρόνου να το γυρίσει η ΑΕΚ»!

Έτοιμος να… βάλει στοίχημα για τη βαθμολογική ανάκαμψη της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.


Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» απέδωσε στην απειρία και την τύχη τα κακά αποτελέσματα ως τώρα.

Δήλωσε πεπεισμένος λοιπόν ότι με υποστήριξη του κόσμου σαν αυτή που -όπως τόνισε- τον έκανε να μην πιστεύει στ’ αυτιά του την Κυριακή, είναι θέμα χρόνου η ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντόπουλος στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου

Για το αν θα εξηγούνταν τόσο φτωχό βαθμολογικό ξεκίνημα στην Αγγλία: «Θα ήταν εύκολο να το εξηγήσω γιατί εκεί και μεγάλες ομάδες κάνουν κακό ξεκίνημα ενίοτε. Έγινε μεγάλη ανανέωση στην ομάδα μας και είναι μια λογική εξήγηση γι’ αυτό που συμβαίνει. Το θετικό όμως είναι ότι παίζουμε καλά. Εφόσον γίνεται αυτό, εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα γυρίσει όλο αυτό που υπάρχει τώρα».

Για την εικόνα της ΑΕΚ στα παιχνίδια: «Παίξαμε τρία ματς όπου ήμασταν καλύτεροι, εκτός από εκείνο της Ξάνθης που θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και θα έπρεπε να νικήσουμε. Η απειρία όμως και το ότι δεν βάζουμε εύκολα το γκολ έχουν παίξει το ρόλο τους. Αν το καταφέρουμε, να βάλουμε μαζεμένα 2-3 γκολ, θα λυθούν τα πόδια των παιδιών. Είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Μπορεί λοιπόν να μην κάνουμε γκολ, αλλά το ανησυχητικό θα ήταν να μην κάνουμε ευκαιρίες».

Για το πώς βοηθάει τα νέα παιδιά: «Πριν από αγώνες, στις προπονήσεις ό,τι μπορείς να προσφέρεις στα νέα παιδιά -από θέμα γνώσεων, ψυχολογίας- το δίνεις. Είναι επαγγελματίες όμως πλέον, έχουν συνειδητοποιήσει που παίζουν και αρχίζουν να το δείχνουν. Ελπίζουμε όλοι ότι ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ρολάρουν θα είναι μικρός».

Για τη συνολική παρουσία της ΑΕΚ: «Πολλοί άλλοι περίμεναν χειρότερη την ΑΕΚ μετά τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και γενικότερα λόγω της απειρίας. Για μένα είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει, το πρόσωπο που δείχνουμε. Το ότι δεν έρχονται τα αποτελέσματα είναι θέμα ατυχίας και απειρίας. Η καριέρα μου, όμως, με έχει διδάξει πως ό,τι σου παίρνει η τύχη, στο δίνει αργότερα στο γήπεδο».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου: «Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Και στα δυο ματς στο ΟΑΚΑ και στην Ξάνθη που νιώθαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Σε συγκεκριμένα σημεία του ματς χθες, δεν πίστευα στ’ αυτιά μου, στο πόσο έντονα μας συμπαραστεκόταν ο κόσμος. Είναι προς τιμήν όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ η στήριξη που μας προσφέρουν. Είναι μεγάλο πράγμα σε οποιαδήποτε ομάδα -πόσω μάλλον σε μια τέτοια νεανική- το χειροκρότημα στο τέλος του ματς. Ο κόσμος βλέπει λοιπόν και εκτιμά την προσπάθεια. Αν κερδίζαμε 1-0 και ήμασταν αδιάφοροι, δεν θα το εκτιμούσε και δεν θα μας χειροκροτούσε όσο χθες».

Για το αν μπορεί να «χτίσει» σε αυτή την ομάδα η ΑΕΚ: «Επειδή έχω ζήσει καταστάσεις ανανέωσης και στην Αγγλία, το πιο υγιές πράγμα είναι το σταδιακό χτίσιμο μιας ομάδας. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, κοιτάς να χτίσεις από τις ακαδημίες. Έτσι θα σου μείνουν στη χειρότερη περίπτωση 4-5 παίκτες που θα μπορείς να αξιοποιήσεις αγωνιστικά ή να τους πουλήσεις στη συνέχεια».

Για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας: «Κακά τα ψέματα. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ ανεξαρτήτως ρόστερ και συνθηκών. Πρέπει να μπαίνουμε πάντα στο γήπεδο για να νικάμε. Θα είναι πετυχημένη η χρονιά αν τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Αν αυτό συνδυαστεί και με 20.000 κόσμο που θα μας χειροκροτεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό θα είναι υπέροχο».

Για το αν μπορεί να ανατρέψει η ΑΕΚ την κατάσταση: «Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω τα πράγματα από μέσα. Βλέπω την ικανότητα που υπάρχει και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να γυρίσουν υπέρ μας τα πράγματα. Να μας “πάει” κι εμάς λίγο η μπάλα και να αρχίσουν σιγά-σιγά να έρχονται και τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου